Home Home Promoties Bizz Bizz Mobile XL 20

Bizz Mobile XL 20

Share this  

Bizz Mobile XL 20

De hele dag bellen en sms’en

U rekent op elk moment van de dag op uw gsm - ’s morgens stuurt u een snelle sms om te verwittigen dat u wat later bent, ’s middags regelt u een lunchafspraak met een collega, ’s avonds hebt u een conference call met een klant ...

Bellen zonder tellen

Staat uw telefoon nooit stil? Dan is het dubbel zo leuk om te weten dat u met Proximus onbeperkt belt naar alle vaste lijnen in België. Dat is alvast één rekening waarvan u niet wakker hoeft te liggen.

 

Mobiel internet. Iets voor u?

Uw e-mails lezen, het adres van een klant opzoeken, uw LinkedIn-profiel updaten  ... Maak kennis met de mogelijkheden van mobiel internet terwijl u surft op het beste 3G-netwerk van België, dankzij 10 MB inbegrepen internetvolume.

 
 • Voeg de optie Bizz Travel Europe toe voor € 10

  Bizz Mobile (Team) XL- en Bizz Mobile XL No Limit-abonnees kunnen extra voordelen genieten dankzij Bizz Travel Europe. Deze optie geeft u recht op 50 min. bellen of gebeld worden in het buitenland , 50 sms'en die u vanuit het buitenland kunt versturen en 10 MB om te surfen in Europa (1).
 • Voeg de optie Bizz No Limit International toe voor €5

  Bizz Mobile (Team) XL- en Bizz Mobile XL No Limit-abonnees kunnen extra voordelen genieten dankzij Bizz Mobile No Limit International. Deze optie geeft u recht op 1000 belminuten naar vaste lijnen in het buitenland (2).
 

Tarieven buiten de bundel

 


Bizz Mobile XL 10 Bizz Mobile XL 20
Bizz Mobile XL No Limit
Bellen naar GSM's
 0.16€ /min
0.14€ /min
 Gratis
 SMS'en 0.11€ /SMS
0.11€ /SMS
 Gratis
 Internet0.50€ /MB


Slechts voor : 20€/Maand

Andere formules Bestellen

Of bel naar
02 502 22 27

Of bel naar
02 502 22 27
Adsl-telecoms
De voordelen van dienstverlening via Belgacom – Proximus partner

De voordelen van dienstverlening via Belgacom – Proximus partner

 1. 7 dagen op 7 open van 9u tot 19u
 2. Gratis gepersonnaliseerde advies
 3. De ideale formule aangepast aan uw behoeftes
 4. Uitzonderlijke promoties en bijkomende voordelen
 5. Wedstrijden om mee te dingen naar een Ipad, e.d.
 6. Opvolging van uw bestelling van a tot z

Contactformulier? Klik hier...


Adsl-telecoms
Algemene voorwaarden

 • Bizz Mobile (Team) XL: aanbod bestemd voor professionele klanten. Aanbod zonder vast contract. Prijzen en voorwaarden geldig in België voor nationaal gebruik. Prijzen excl. btw. Met de 10 MB Internet On GSM die begrepen is in de tariefplannen kunt u surfen en downloaden op internet, maar geen specifieke BlackBerry-opties gebruiken (synchronisatie van e-mails, agenda, enz.). Mobiel internet wordt per KB gefactureerd. Niet-gebruikte MB's worden niet overgedragen.

 • U ontvangt een sms wanneer u 50% van uw bundel gebruikt hebt, een 2e bericht bij 100% en een volgende bij elke extra 100%

 • Bizz Mobile XL: aanbod bestemd voor professionele klanten. Aanbod zonder vast contract. Prijzen en voorwaarden geldig in België voor nationaal gebruik. Prijzen excl. btw. Met de 10 MB Internet On GSM die bij de tariefplannen inbegrepen zijn, kunt u surfen en downloaden, maar geen specifieke BlackBerry-opties gebruiken (synchronisatie van e-mails, kalender, enz.). Mobiel internet wordt per kB gefactureerd. Niet-gebruikte MB's worden niet overgedragen.

 • Onbeperkt bellen: onbeperkt gebruik van de dienst, uitsluitend voor persoonlijk gebruik en in overeenstemming met de algemene voorwaarden

 • 4G Option is beschikbaar voor Bizz Smart XL. U kunt het surfvolume dat bij het abonnement inbegrepen is, ook gebruiken om via het 4G-netwerk te surfen. Prijs buiten de bundel is € 0,0248/MB. 4G is beschikbaar in de grote Belgische steden (raadpleeg de kaart met netwerkbereik op www.proximus.be/4G). Uw smartphone moet compatibel zijn met het 4G-netwerk van Proximus.

 • Bizz Travel Europe is beschikbaar voor alle bestaande mobiele tariefplannen, met uitzondering van Bizz Smart XL Europe. 50 belminuten en 50 sms’en binnen Europa [met uitzondering van oproepen en sms’en naar speciale nummers]. Voor de volledige lijst van bestemmingen, surf naar www.proximus.be/international. De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde.
  Het inbegrepen internetvolume is geldig in Europa. Het verbruik binnen en buiten het abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB.
  Zodra het krediet van uw abonnement is opgebruikt, worden de oproepen en sms’en aangerekend overeenkomstig het toepasselijke tariefplan, de MB aan 0,7 €/MB. ongebruikte belminuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand. De optie is niet cumuleerbaar met andere opties die datavolume, belminuten bevatten om in het buitenland te gebruiken.

 • Bizz No limit International: 1000 belminuten/maand, [met uitzondering van oproepen en sms’en naar speciale nummers] naar vaste lijnen in de meeste Europese landen, lijst raadpleegbaar op TBC. Vervolgens betaalt u de standaardtarieven. Optie is beschikbaar voor alle bestaande mobiele tariefplannen, met uitzondering van Bizz Smart XL Europe.

Bestel Bizz Mobile XL 20

Of abonneer u door te bellen op nummer 02 502 22 27 van 9 u tot 19uHome - Abonnementen - E-shop - Promotie - Belgacom Internet - Belgacom TV - Proximus - Contacteer-ons - Sitemap - Technische support
A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Internet Start | Internet Comfort | Internet Favorite | Internet Intense
Promo Internet | Promo Automatic Reload | Promo Prepaid General | Promo Internet On GSM

Transfert belgacom Transfert Proximus abonnement Proximus Transfert B