Beste promoties Proximus

Ontdek hieronder de beste Proximus (voorheen Belgacom) promoties, ADSL-Telecoms bundelt ze voor u !

Geniet online en zonder wachten van exclusieve promoties aan de beste prijzen zowel voor Proximus TV, Internet Overal of de voordelige Proximus packs.

74,95

60,95 / maand

€14 korting + Gratis installatie en activering

Internet Overal

Download/Upload: 100Mbps/ 8Mbps

2GB via 3G/4G

Proximus TV

Meer dan 80 zenders + Boeket Multi

Vaste Telefonie

's avonds en in het weekend gratis

74,95

60,95 / maand

€14 korting + Gratis Installatie en activering

Internet Overal

Download/Upload: 100Mbps/ 6Mbps

Proximus TV

Meer dan 80 zenders

Gsm-abonnementen

Smart+ 25


Exclusieve kortingen op de Proximus produkten

De grootste operator in België zoekt steeds de behoeften van zijn klanten te voldoen en stelt regelmatig voordelige promoties voor. Dat het gaat om een korting op een nieuw abonnement of om de trouw van zijn bestaande klanten te belonen, Proximus vergeet niemand en blijft altijd dichtbij u ! Deze pagina wordt geregeld geupdate, aarzel niet ze te raadplegen voor een maximum aan promoties.

Proximus heeft bijvoorbeeld haar campagne "Lucky Family" gelanceerd. Ieder lid van de familie kan genieten van een korting op zijn mobiel Proximus abonnement. Iedereen heeft er baat bij … Inderdaad, elk familielid kan zijn GSM forfait in het familiaal pack voegen en zo genieten van een korting tot 10€ per maand ! Bovendien vindt u op deze manier ook al uw Proximus abonnementen (vaste en mobiele) terug op één en dezelfde factuur.

Hoe functioneren de Proximus promoties?

Proximus actualiseert geregeld zijn promoties en kortingen op zijn abonnementen. Enkele voorbeelden van promoties en voordelen waarvan u kan genieten :

  • Installatie en activering gratis voor Internet Overal, Proximus TV en vaste telefonie. Internet Overal is de gedroomde internetverbinding ! U kan zich aansluiten op het internet, waar en wanneer u wil ! Met Proximus TV en bijkomende boeketten (bijvoorbeeld boeket Multi), beschikt u over bijna 100 zenders en soms meer : sport, magazines, tekenfilms, nieuws, documentaires, films, en programma’s voor de hele familie ! U kan bijvoorbeeld kiezen voor het Boeket Multi voor nog meer zenders, of het Boeket All Foot voor de voetbalfanaten! De vaste lijn staat u toe ‘s avonds en in het weekend gratis te bellen !
  • Slimme GSM abonnementen. Zoals het Pack Smart 25 of het forfait Smart + Phone aan 20€/maand en vele anderen !
  • Belminuten en onbeperkt SMS’en. Kortingen die onmiddellijk van uw factuur worden afgetrokken !
  • Kortingen op produkten en cadeaus : telefoons, Smartphones, televisies, Samsung Smart TV’s, abonnementen op Netflix, enz.
  • Kortingen op Business Proximus voor zelfstandigen. Bespaar bijvoorbeeld door het Internet Office&Go in een Pack te nemen, verminder uw factuur, combineer de abonnementen op een Smartphone, enz
  • Bijkomende IP adressen.
  • Combineer uw Smartphone met een abonnement voor nog meer kortingen !
  • En nog vele andere promoties die u op deze pagina, die regelmatig wordt geupdate, kan terugvinden !  

Op welke Proximus abonnementen geniet u van promoties ?

De aanbiedingen voor telefoon, GSM, Internet of voor TV zijn veelvuldig bij Proximus ! Daarom helpen wij u om het pack te vinden dat bij u past. Hoe de beste keuze maken ? Een breed gamma Proximus abonnementen en voordelige packs staan tot uw beschikking. U heeft nog geen pack ? Raadpleeg de favoriete packs van onze klanten of stel uw eigen pack samen. Indien u reeds een vast abonnement heeft bij Proximus, kan u uw mobiel abonnement bijvoegen teneinde een pack te vormen en te genieten van een korting gaande van 2€ tot 10€ /maand.

De Proximus oplossing die bij u past?

Opdat iedereen er baat bij zou hebben ! ADSL-Telecoms stelt een team tot uw beschikking dat alle Proximus aanbiedingen op haar duimpje kent, teneinde u het ideale abonnement, aangepast aan uw behoeften, voor te stellen. U kan ze bovendien gratis contacteren. Vragen over een bepaald produkt ? Bel ons op nummer 0800 99 548.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun
(* = Deze velden zijn verplicht)