De meest volledige combinatie van Proximus

Dit pack is samengesteld uit een onbeperkt internet, een vaste lijn met deels gratis bellen, Proximus TV met zijn vele zenders en een forfait Mobilus L.

Het forfait Mobilus L in uw pack biedt u onbeperkt bellen, onbeperkt SMSen en 20 GB data op uw smartphone.

PROMO : Een smart TV LG (€699) OF smart speakers Sonos One (€458) OF éen PS4 (€429) voor €69

OF €25 korting + €7,50 extra korting gedurende 4 maanden

Internet
Internet
Onbeperkt thuis en 20 GB op verplaatsing
Favoriete app.
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
Proximus TV
Proximus TV
1 tv-bundel + 1 blockbuster per maand
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

Proximus Pack All In Tuttimus L

111,94 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack All-In TUTTIMUS L snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Indien je een TV fan bent, en indien je een supersnelle internet aansluiting wenst voor meerdere devices, dan is dit aanbod voor jou gemaakt. Met deze voordelige formule heb je toegang tot meer dan 80 zenders en een Tv bonus naar keuze

Ontdek de voordelen van dit pack all inclusive :

Een internet aansluiting overal !

Dit is de gedroomde aansluiting voor alle internet fans ! Dit aanbod staat je toe je aan te sluiten op het internet, altijd en overal. Raadpleeg je mails waar je je ook bevindt en wanneer je het wenst. Je hebt even wat vrije tijd ? Waar je ook bent, jouw online aankopen wachten niet ! Blijf op de hoogte van alle nieuwigheden en van de actualiteit. Het is voor jou van belang om up to date te blijven, van aangesloten te blijven op het internet om niets te missen, en om de eerste op de hoogte te zijn ? Met het internet van Proximus blijf je verbonden met de wereld !

Volume en snelheid, een topaanbod voor het downloaden

Proximus biedt je met dit pack een onbeperkt downloadvolume, niet alleen thuis maar ook op de miljoenen WIFI hotspots in België en in het buitenland. Je beschikt ook over 20 GB om vanop jouw smartphone te surfen, op het werk of tijdens je verplaatsingen. Het is de snelste Proximus internet aansluiting : 100 Mbps downloadsnelheid en 15 Mbps uploadsnelheid. En omdat Proximus altijd meer biedt : Internet Overal Maxi betekent ook 10 GB opslagruimte via Cloud.

Een grote TV fan ? Het zenderaanbod zal je verbijsteren

Met dit quattro pack Tuttimus L heb je toegang tot Proximus TV, met meer dan 80 zenders in digitale kwaliteit. Maar niet alleen. Proximus bied je eveneens toegang tot het TV-bundel. Voetbal, amusement, documentaires, economie, films, gespecialiseerde zenders, enz. Kortom, geniet van jouw favoriete zenders, jouw onmisbare programma’s maar ook nieuwe programma’s. Je hebt toegang tot als deze exclusiviteiten vanuit uw woonkamer. Proximus biedt aan zijn gebruikers de mogelijkheid te genieten van een verscheidenheid aan zowel lokale als internernationale informatie en inhoud voor alle smaken en alle interesses.

Indien je een filmfanaat bent kan je met dit pack gebruik maken van de VOD via Netflix. Dit pack omvat ook de huur van de decoder (8 €/maand).

Mobiel abonnement Proximus Mobilus L

Het ultieme voordeel is het mobiel abonnement Proximus Mobilus L. Dit bevat onbeperkt bellen naar alle netwerken, onbeperkt SMSen en 20GB data. Je bent dus altijd bereikbaar en je kan ook overal surfen.

Babbel zonder zorgen

Stiekem bellen met 'la mama' of met je lief? Het kan. Zelfs als die in het buitenland zit.

  • Onbeperkt bellen tussen alle gsm- en vaste nummers van je Tuttimus, dag en nacht.
  • Gratis nationaal en internationaal bellen van je vaste lijn naar vast en gsm-nummers, 's avonds en in de weekends

De Proximus all-in packs : Voordelig en eenvoudig !

De quattropacks die Proximus aanbiedt zijn de ideale oplossing indien u een mobiel abonnement, vaste lijn, digitale TV en een internetaansluiting wenst. U hoeft geen 4 verschillende abonnement te nemen, wat u een hele hoop tijd en papier doet besparen … en u bespaart ook geld, de cumul van deze verschillende abonnementen komt duurder uit dan een pack ! De packs all-in stemmen overeen met de behoeften van de consument, zonder overbodige kosten.

Installatie en activering gratis !

Andere kosten die u vermijdt : de kabeldistributie. In tegenstelling tot wat vele Belgen denken, is kabeldistributie niet altijd noodzakelijk om toegang te krijgen tot digitale TV. Anderzijds betaalt u ook geen activerings- en installatiekosten !

Verander heel eenvoudig van operator of van abonnement

Onnodig te wachten tot u verhuist om inlichtingen te vragen over het pack Tuttimus. Vergelijk en wanneer u het wenst kan u de overstap maken. Proximus doet het nodige !

Wil u meer weten over onze abonnementen ?

Contacteer onze ADSL Telecoms medewerkers teneinde na te kijken welk triopack het best met uw behoeften overeenstemt. Vul een contactformulier in of bel ons op nummer 0800 99 548.


Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)