Het globale en onbeperkt pakket van Proximus

Dit pack is samengesteld uit een onbeperkt internet, een vaste lijn met deels gratis bellen, Proximus TV met zijn vele zenders en een forfait Mobilus M.

Het forfait Mobilus M in uw pack biedt u onbeperkt bellen, onbeperkt SMSen en 10 GB data op uw smartphone.

PROMO : Een smart TV LG (€699) OF smart speakers Sonos One (€458) OF éen PS4 (€429) voor €69

OF €25 korting + €7,50 extra korting gedurende 4 maanden

Internet
Internet
Onbeperkt thuis en 10 GB op verplaatsing
Favoriete app.
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
Proximus TV
Proximus TV
1 tv-bundel + 1 blockbuster per maand
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

101,94 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack All-In TUTTIMUS M snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Voor 14€ extra geniet u van het Pack All-In TUTTIMUS L

111,94 / maand

Internet

Onbeperkt thuis en 20 GB op verplaatsing

Mobilus L met onbeperkt bellen

Favoriete app.

Onbeperkt favoriete app.

Proximus TV

1 tv-bundel + 1 blockbuster per maand

Vaste Telefonie

Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

Dit pack Tuttimus M biedt een heel aantal voordelen :

Surf in alle rust op het internet

Communiceer met uw vrienden op de sociale netwerken waar u zich ook bevindt, bekijk uw professionele e-mails, koop on-line zonder dat uw verbinding wegvalt terwijl u bezig bent. Het pack Tuttimus M geeft u, dankzij het Internet Overal, recht op een downloadvolume van 10 GB via 3G en 4G.

Een breed aanbod TV zenders dankzij Proximus TV

Dit pack u toegang tot meer dan 80 algemene en thematische TV zenders : programma’s voor kinderen, sportuitzendingen, filmzenders, documentaires en reiszenders. Kortom, een uitgebreide lijst zenders, in digitale kwaliteit, die de hele familie zullen bekoren. En ook het voetbal wordt niet vergeten !

Proximus TV is het enige kanaal dat een vereenvoudigde toegang biedt tot Netflix, een zender voor VOD. Inderdaad, dankzij Proximus hoeft u niet via de computer of een spelconsole aan te schakelen : via uw Proximus decoder kan u, na het ingeven van uw code, films en TV series on-line bekijken.

Vaste telefoon gratis ‘s avonds, tijdens het weekend en feestdagen

Geniet van de gratis oproepen ‘s avonds, tijdens het weekend en feestdagen om uw familie of vrienden te bellen. Vanaf 17 uur tot 8 uur ‘s morgens de volgende dag (tijdens de week) kan u gratis alle vaste lijnen en de 3 mobiele operatoren in België bellen ! Geniet van dit voordeel 24 uur/24 tijdens het week-end en op feestdagen (van vrijdag 17 uur tot maandag 8 uur ‘s morgens).

Ook internationaal bellen kan tijdens deze tijdsspanne, naar niet minder dan 38 landen !

Het GSM abonnement Proximus Mobilus M : ideaal voor de standaard gebruiker

Ander ingredient van uw pack Tuttimus M : een mobiel abonnement Proximus Mobilus M. Dit bevat onbeperkt bellen, onbeperkt SMS’en en een datavolume van 10GB. Dit forfait is ruim voldoende voor een volwassene die bereikbaar wil zijn, die belt en zich op een normale manier op het 3G/4G netwerk aansluit.

Een zeer aantrekkelijke prijs en één factuur :  twee sterke punten van het Proximus pack

Vier verschillende abonnementen voor kabeldistributie, internet en vaste lijn is niet alleen ingewikkeld op administratief vlak maar komt eveneens duur uit.  De Tuttimus packs vormen hiervoor een ideale oplossing ! De verbruiker blijft niet alleen non-stop aangesloten op de vier belangrijkste communicatiekanalen, maar hij krijgt ook slechts één factuur voor alles !

Installatie en activering zijn gratis

Met dit pack hoeft u geen kabeldistributie, installatiekosten of activeringskosten te betalen : ALLES is inbegrepen in de prijs !  

Van operator veranderen of uw formule wijzigen? Kinderspel !

Vergelijk, contacteer ons en klaar is kees ! Uw telecom operator Proximus zorgt voor de rest. Wacht niet op een verhuis of een extreme situatie om van abonnement te veranderen. Verander wanneer u het wenst en zeker als uw abonnement niet is aangepast aan uw verbruik.

Wil u meer weten ? Wij staan tot uw beschikking voor bijkomende informatie !

Contacteer de medewerkers van ADSL Telecoms via het online formulier, of bel ons op het gratis nummer 0800/99548. Wij bekijken dan welk triopack het best met uw verbruik overeenkomt.


Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)