Het voordeligste alles-in-één pakket van Proximus

Dit pack is samengesteld uit een onbeperkt internet, een vaste lijn met deels gratis bellen, Proximus TV met zijn vele zenders en een forfait Mobilus S.

Het forfait Mobilus S in uw pack biedt u 120 minuten belkrediet, onbeperkt SMSen en 3 GB data op uw smartphone.

PROMO : Een smart TV LG (€699) OF smart speakers Sonos One (€458) OF éen PS4 (€429) voor €69

OF €25 korting + €7,50 extra korting gedurende 4 maanden

Internet
Internet
Onbeperkt thuis en 3 GB op verplaatsing
Favoriete app.
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
Proximus TV
Proximus TV
1 tv-bundel + 1 blockbuster per maand
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

Proximus Pack All In Tuttimus S

90,94 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack All-In TUTTIMUS S snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Voor 11€ extra geniet u van het Pack All-In TUTTIMUS M

101,94 / maand

Internet

Onbeperkt thuis en 10 GB op verplaatsing

Mobilus M met onbeperkt bellen

Favoriete app.

Onbeperkt favoriete app.

Proximus TV

1 tv-bundel + 1 blockbuster per maand

Vaste Telefonie

Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

Dit pack, dat TV, internet, GSM-abonnement en vaste lijn combineert biedt een hele resem voordelen :

Een Internetverbinding altijd en overal

U bent een fan van het net? U wenst ten allen tijde toegang tot uw emails ? Of tot de commentaren van uw vrienden op de sociale netwerken ? On-line aankopen doen op uw favoriete e-boetiek of on line spelen met de nieuwste games ? U geniet van een onbeperkt downloadvolume thuis en via de Wi-Fi Hotspots, en 3 GB om via uw smartphone op verplaatsing te surfen. Dit is de snelste internetverbinding bij Proximus : 100 Mbps downloadsnelheid en 15 Mbps upload voor de thuisverbinding. Internet Overal biedt ook 10 GB Cloud opslagruimte.

Proximus TV, toegang tot 80 zenders, waaronder Netflix !

Proximus digitale TV biedt u een hele reeks voordelen. Kijk zelf maar : meer dan 80 zenders in digitale kwaliteit ! Een uitgebreide catalogus films, series en documentaires die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe titels. Klik hier om alle voordelen van Proximus TV te ontdekken !

Indien u liefhebber bent van series, weet u dat Netflix onmisbaar is geworden. De Amerikaanse gigant heeft ervoor gekozen met Proximus TV in zee te gaan teneinde zijn catalogus uit te zenden. En enkel en alleen via Proximus TV, in tegenstelling met andere operatoren die digitale TV aanbieden, heeft u geen spelconsole, PC of specifieke numerieke toestellen nodig ! Indien u klant wordt voor één van onze packs heeft u onmiddellijk en eenvoudig toegang tot de VOD.

De vaste telefoonlijn : gratis ‘s avonds en tijdens het weekend

Met het vaste telefoonabonnement, inbegrepen in het pack Tuttimus S, kan u gratis bellen vanaf 17 uur ‘s avonds tot 8 uur ‘s morgens, naar alle vaste lijnen en naar de drie Belgische mobiele netwerken. Hetzelfde geldt voor de weekends (24 uur/24) en feestdagen. Dit forfait dekt niet alleen nationale oproepen, u kan ook gratis bellen naar vaste lijnen van 35 europese landen, Marokko, Turkije, de Verenigde Staten en Canada. 

Het GSM abonnement Mobilus S : een alternatief voor prepaid kaarten.

U heeft een smartphone maar u surft weinig met uw mobiele telefoon, dan geeft Proximus in dit pack Tuttimus S toegang tot het mobiel abonnement Proximus Mobilus S. U geniet dan van niet minder dan 120 minuten belkrediet (dus 2 uur gesprek), onbeperkt SMSen en 3GB data.

Deze aanbieding is bijzonder voordelig voor gebruikers met een prepaid kaart die naar een eerste mobiel abonnement wensen over te stappen.

Wijzig uw abonnement zonder bijkomende kosten

U kan dus uw abonnement aanpassen wanneer u het wenst. Om over te gaan naar een « aangepaster » abonnement betaalt u geen dossierkosten.

Voordelige promoties

Op dit Pack All-In TUTTIMUS S worden regelmatig zeer voordelige promoties toegestaan : wees attent !

Geen installatie-en activeringskosten

U hoeft zich niet aan te sluiten op de kabeldistributie en u dient geen installatie-en activeringskosten te betalen : alle kosten zijn inbegrepen in de prijs ! Dit maakt alles veel eenvoudiger !

Veranderen van operator of van pack

Wacht niet op een verhuis of een extreme situatie om van abonnement te veranderen. Verander wanneer u het wenst : onze operatoren kunnen bijvoorbeeld het nodige doen voor de overgang van één pack naar een ander.

Meer informatie over de voordelen van het Proximus Pack All-In TUTTIMUS S ?

Contacteer de medewerkers van ADSL Telecoms via het online formulier, of bel ons op het gratis nummer 0800/99548. Wij bekijken dan welk triopack het best met uw verbruik overeenkomt.


Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)