Beste business promoties

ADSL Telecoms geeft haar klanten een overzicht van de beste aanbiedingen en nieuwigheden bij Proximus. We bieden u de meest interessante tarieven wat abonnementen betreft voor gsm, internet, digitale televisie en vaste lijn, in een pack of alleen.

Ontdek hieronder de beste aanbiedingen voor professionelen in België.

UITZONDERLIJKE PROMOTIES :

Bizz All-in vanaf €69 gedurende 4 maanden*

89 / maand

Gratis installatie en activering

Vaste Telefonie

Onbeperkt nationaal bellen

Bizz mobile M

Internet

Onbeperkt op kantoor en 5 GB op verplaatsing

Onbeperkt favoriete app.

24/7 support

Cloud

1 TB veilige opslag

Proximus TV (optioneel)

32 / maand

Favoriete app.

Onbeperkt favoriete app.

Bellen

Onbeperkt bellen

SMS

Onbeperkt sms'en

Internet volume

10 GB


*met een nieuwe internet in een pack

Bizz All in M: het zeer voordelige all-inclusive pack

Bent u op zoek naar een formule met internet, vaste telefonie, digitale televisie en gsm voor een heel interessante prijs dat echt is aangepast aan de behoeften van uw bedrijf? Zoek niet verder, dan is het pack Bizz All in M van Proximus wat u nodig heeft ! Hieronder vindt u een voorproefje van wat u te wachten staat.

Een formule met onbeperkte vaste telefonie

Voor een zelfstandige of bedrijf is het een absolute must om de klanten te kunnen bellen zonder zich zorgen te hoeven maken betreffende de kosten van de telefoonrekening. Met de formule Bizz All In M kunt u onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele netwerken in ons land. Door u daarbij ook te abonneren op de Bizz Office Switch-optie, kunt u via uw mobiele telefoon alle oproepen van en naar uw vaste lijn beheren.

Bizz Mobile M-abonnement

Bent op zakenreis of in een meeting ? Geniet van de vele voordelen van het professionele mobiele Bizz Mobile M-tariefplan. Dit pack biedt onbeperkte sms'en, 250 gratis belminuten en een internetvolume van 5 GB om door uw favoriete applicaties te navigeren wanneer u op verplaatsing bent. Heeft u één App die u regelmatig gebruikt, bieden we u zelfs de mogelijkheid om deze te selecteren voor onbeperkt verbruik. Op kantoor heeft u onbeperkte data.

Digitale televisie met Proximus TV voor 10€ extra

Het Bizz All-in-pack kan ook met abonnement op de digitale televisie Proximus TV. U ontvangt dan 80 nationale en internationale kanalen, waaronder verschillende in hoge definitie. Door 10 € aan uw All in-pack toe te voegen kunt u dus ook op kantoor genieten van een tv en de ontspanningsruimten animeren.

Bizz Mobile L : het onbeperkte mobiele abonnement

Het Bizz Mobile L pack van Proximus wordt ook aan professionals aangeboden tegen het laagste tarief. Dit tariefplan omvat onbeperkt sms'en, bellen en uw favoriete applicatie, evenals een grote hoeveelheid data om te surfen, of u nu in België of in Europa bent.

Bij dit abonnement kunt u zich eveneens abonneren op de optie "Dataphone", waarmee u een smartphone aan zeer lage prijs kunt kopen en uw beschikbare mobiele data kunt vergroten.

Ondersteuning bij problemen met uw Proximus-abonnement of -pack, 24 uur op 24, 7 dagen op 7

De klantendienst van ADSL Telecoms biedt klanten met een pack of zakelijk abonnement dag- en nacht support en hulp, en dat iedere dag van de week.

Wenst u advies ? Neem contact op met onze telecom-consultants

U kunt kosteloos ons zeer gedreven team van consultants contacteren betreffende de Proximus-aanbiedingen of voor advies betreffende het abonnement dat is aangepast aan uw behoeften. Bel ons op 0800 22 800 of vul ons contactformulier in zodat wij u contacteren.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)