De beste proximus PROMOTIeS

Packs voor internet/TV/telefoon/GSM aan super prijzen

Als grootste telecom provider van België biedt Proximus (voorheen Belgacom) werkelijk uitzonderlijke promoties aan ! Op deze pagina vind je een overzicht van de allerinteressantste Proximus aanbiedingen van het moment ! Profiteer ervan, en bestel snel jouw pack voor internettelefoon en GSM online, aan de meest voordelige prijs !

Gratis installatie en activering bij Proximus : profiteer ervan  !

Momenteel bieden wij gratis alle kosten aan voor het installeren en activeren, als kers op de taart.

Een samengesteld aanbod om het leven gemakkelijker te maken en om te besparen

Wanneer je kiest voor een formule met televisie, internet, vaste telefoon en mobiel bellen en/of sms'en, geniet je van twee grote voordelen :

  • Extra korting : door voor een pack te kiezen, geniet je van extra voordelige prijzen !

  • Een eenvoudigere administratie : je wint tijd door de verschillende telecomdiensten op één en dezelfde factuur te hebben.

Exclusieve kortingen voor iedereen die kiest voor een promopack bij Proximus

Proximus vergeet niemand, en blijft oneindig dicht bij haar klanten ! Wij zijn constant in de weer om aan alle eisen tegemoet te komen en bieden een aangepaste formule voor ieder verschillend profiel :

Voor wie zijn deze superaanbiedingen voor GSM, internet, televisie en vaste telefoon bestemd ?

Deze uitzonderlijke promoties zijn zowel voor onze oude als voor nieuwe klanten bestemd.

  • Indien je nog geen abonnement hebt bij Proximus, kun je kiezen uit al onze aanbiedingen !

  • Ben je al klant bij ons ? Waarom dan niet van formule veranderen, om beter bij je echte verbruik aan te sluiten ? Wanneer je ten minste één nieuw internetproduct neemt bij Proximus, kun je ook van deze promoties genieten.

Regelmatig nieuwe telecom-promoties

Deze promoties zijn altijd van beperkte duur, maar Proximus heeft regelmatig nieuwe promoties die je ook weer op deze pagina terugvindt. Neem dus regelmatig even een kijkje, tot je er JOUW promotie op vindt !

Vraag advies om de Proximus oplossing te vinden die het beste bij je past

Heb je vragen over een bepaald product ? Wil je graag advies om de formule te kiezen die het beste past bij jouw verbruik ? Bel ons gauw op op het nummer 0800 99 548.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)