Bizz All In L Het telefoon en internetabonnement voor KMO's en zelfstandigen

Bij een beroepsactiviteit horen kwalitatieve telefoonlijnen en een goede internetverbinding. Dat is nu net wat Proximus biedt met dit heel volledige pack, waarin vaste telefoon, één (of meerdere) mobiele nummers inclusief 10 GB data en onbeperkt internet zit.

PROMO WEB: €7,50 korting gedurende 4 maanden

Gratis installatie en activering
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Onbeperkt nationaal bellen
Internet
Internet
Onbeperkt op kantoor en 10 GB op verplaatsing
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
24/7 support
24/7 support

Proximus pack Bizz All-in L

98

78 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack Bizz All-In L snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Voor 17€ extra geniet u van het Pack Bizz All-In XL

Vaste telefoon met Office Switch : de beste oplossing voor ondernemers en zelfstandigen

Net als de talrijke andere Proximus abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen, biedt de formule Bizz All-In L onbeperkt bellen naar alle nummers in België vanaf een vast nummer, maar ook vanaf een smartphone. Wat extra is inbegrepen in deze bedrijfsformule, is de functie Bizz Office Switch.

Deze optie stelt u in staat om al uw klanten of medewerkers te bellen met uw vaste lijn, en dat via uw gsm. De tegenpartij ziet enkel uw vaste nummer verschijnen wanneer u hen belt, terwijl ook alle binnenkomende gesprekken naar uw vaste lijn dankzij dit abonnement kunnen worden doorgeschakeld naar uw gsm. Ideaal voor mensen die veel op verplaatsing zijn.

24/7 technische bijstand voor ieder professioneel Proximus abonnement

Een ander voordeel ten opzichte van de Proximus formules voor particulieren is de non-stop technische ondersteuning en pechverhelping, 24h op 24 en dat 7 dagen op 7. Want inderdaad, geen enkele beroepsactiviteit kan langer dan een dag stellen zonder te kunnen worden gecontacteerd. Vandaar dat de Proximus technici doorlopend bereikbaar zijn. Daarnaast wordt altijd alles in het werk gesteld om een eventueel probleem binnen de 24h op te lossen, van welke aard dan ook.

Proximus formules voor mobiele telefonie voor u en uw bedrijf

Dit Proximus pack omvat eveneens een abonnement voor een smartphone met onbeperkt bellen en sms'en en meer dan 10 GB data, plus één van de 6 verschillende mogelijke lievelingsapp's. Die ene app kunt u dan onbeperkt gebruiken via 4 G. Indien één enkele gsm niet voldoende is, kunt u tot 10 bijkomende nummers aan dit pack toevoegen. Ieder nummer komt dan op 18€/maand excl. Btw. Een perfecte aanbieding voor wie meerdere nummers nodig heeft of voor wie beroepsmatig een gsm aan zijn personeel wenst te geven.

Alle voordelen van een volledige Proximus formule voor ondernemers en zelfstandigen

Dit professionele L-pack van Proximus betreffende Internet en telefoon geniet ook van de andere voordelen van de Bizz All-Inn M formule, namelijk :

  • Onbeperkt internet aan hoog debiet en 1 TB veilige opslag in de cloud ;

  • De mogelijkheid Proximus TV voor slechts 10 € meer aan dit abonnement toe te voegen.

Wenst u meer inlichtingen betreffende de formule Bizz All-In L ?

Contacteer dan snel onze televerkoopsters. Zij staan klaar om u verder te helpen en om al uw vragen te beantwoorden betreffende de Proximus formules en abonnementen. U kunt zelf bellen, maar u kunt ook het online contactformulier invullen. Zij bellen u dan zo snel mogelijk terug !

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)