Bizz All In M

U bent actief als zelfstandige of als KMO ? Kies verstandig wat telefoon en internetverbinding betreft. Ontdek de vele voordelen van het Proximus Bizz pack All-In M, de meest voordelige formule voor een alles omvattend Proximus abonnement voor uw zaak.

PROMO WEB: €7,50 korting gedurende 4 maanden

Gratis installatie en activering
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Onbeperkt nationaal bellen
Internet
Internet
Onbeperkt op kantoor en 5 GB op verplaatsing
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
24/7 support
24/7 support

Proximus pack Bizz All-in M

89

69 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack Bizz All-In M snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Voor 9€ extra geniet u van het Pack Bizz All-In L

De formule onbeperkt bellen voor zaakvoerders en zelfstandigen

Wie een eigen business runt, moet vrij kunnen telefoneren. U moet uw klanten doorlopend kunnen bereiken, maar ook uw leveranciers of partners. Vandaar dat de formule Bizz All-in M van Proximus u de mogelijkheid geeft om onbeperkt te bellen, naar alle vaste maar ook naar alle mobiele nummers. En dat vanaf een vast toestel, maar ook vanaf uw gsm. Ontdekt tevens de optie Bizz Office Switch, een formule waarbij u gebeld wordt en zelf belt met uw gsm, via uw vaste lijn. Het geeft de mogelijkheid uw klanten te laten bellen naar één enkel nummer, zonder dat u uw gsm-nummer hoeft te geven en daarbij zelfs de boodschappen van de twee aparte voicemails kunt beluisteren.

Voordelige GSM abonnementen voor u en uw werknemers

Met deze formule Bizz All-in M van Proximus kunt u dus onbeperkt bellen naar alle netwerken, maar u heeft ook gratis sms'en, 5 GB data volume en u kunt één favoriete app selecteren voor onbeperkt gebruik. U kunt daarbij kiezen uit verschillende sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat, Whatsapp of het Pokemon GO spel. U kunt daarbij iedere maand van favoriete app wisselen.

Daarnaast kunt u met dit Bizz All-in pack M tot 10 nummers toevoegen voor slechts 18€ excl. Btw per bijkomend GSM-abonnement. Dat is de perfecte oplossing wanneer uw werknemers ook een telefoon nodig hebben voor hun werk.

Digitale televisie Proximus TV voor slechts 10€ bijkomend

Sommige beroepsactiviteiten en bedrijven kunnen tevens gebruik maken van een televisie. Bijvoorbeeld om een beautysalon of een kapperssalon te animeren, maar ook voor een ontspanningsruimte, een eetzaal of een vergaderzaal. Het aanbod van Proximus TV biedt maar liefst 80 Belgische en internationale zenders, waarvan een tiental in HD, maar we bieden ook een grote catalogus aan met programma's en films op aanvraag en allerhande functies via het gebruiksvriendelijke menu. Dankzij de nieuwe formules bij Proximus, kan uw bedrijf hiervan genieten voor maar 10 € extra (excl. BTW).

Uw beroepsactiviteit geniet van megaveel internet

Met de all-in formule van Proximus, geniet uw bedrijf ook nog van onbeperkt en supersnel internet, en kunt u alle gegevens van de zaak bewaren in de Proximus cloud. Tekstdocumenten, tabellen, foto's, muziek, films, u heeft maar liefst 1TB, oftewel 1000 Go veilige opslagruimte in de cloud !

24 uur op 24 en 7 dagen op 7 ondersteuning

In vergelijking met de complete aanbiedingen voor internet en telefoon voor particulieren, hebben de professionele klanten die gekozen hebben voor een business formule all-in bij Proximus het voordeel van herstelling van een panne de dag zelf, zelfs 's avonds of in het weekend. Zij kunnen namelijk op ieder moment van de dag maar ook van de nacht onze helpdesk bereiken, zodat een eventueel probleem binnen de 24h is opgelost !

Meer informatie over de formule Bizz All-in M van Proximus ?

Contacteer snel onze medewerkers bij ADSL Telecoms. Zij geven u advies al naargelang uw behoeften, en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)