Bizz All-in XL

Specifiek voor bedrijven en zelfstandige activiteiten biedt ADSL Telecoms de meest uitgebreide formule van Proximus. Deze omvat vaste telefoon met onbeperkt nationaal bellen, een ultra snelle internetverbinding met 20 GB data op verplaatsing via 4G en onbeperkt bellen met de gsm.

 PROMO WEB: €7,50 korting gedurende 4 maanden

Gratis installatie en activering
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Onbeperkt nationaal bellen
Internet
Internet
Onbeperkt op kantoor en 20 GB op verplaatsing
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
24/7 support
24/7 support

115

95 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack Bizz All-In XL snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Office Switch van Proximus, neem uw vaste telefoonlijn overal mee heen

Proximus biedt een super interessante service voor alle ondernemers en zelfstandigen : in alle Bizz All-in abonnementen van Proximus zit namelijk de optie Office Switch. Deze optie laat toe om overal de vaste telefoonlijn te gebruiken via de gsm. Wanneer u zelf een klant of medewerker belt vanaf uw gsm, ziet deze uw vaste nummer op zijn schermpje verschijnen. En ook andersom, alle telefoongesprekken naar uw vaste lijn worden automatisch doorverbonden naar uw gsm alsof u op kantoor zit. Dat is echt heel praktisch voor wie regelmatig onderweg is.

KMO's en zelfstandigen genieten van een gratis technische bijstand 24h/24, 7d/7

Wanneer u een business formule kiest bij Proximus voor bedrijven en zelfstandige activiteiten, geniet u van een tweede groot voordeel : een technische bijstand op ieder moment van de dag en dat iedere dag of nacht van de week. U legt uw probleem uit aan de telefoon, en het technische team bij Proximus zorgt voor een oplossing binnen de 24h. Zo vermijdt u dat uw klanten en medewerkers u dagenlang niet kunnen bereiken.

Een uitstekende mobiele formule voor u en uw bedrijf

Door te kiezen voor de Proximus formule boven de Bizz All-in L geniet u van het smartphone Bizz Mobile XL tarief voor de gsm. Daar zit 20 GB data in via 4G maar ook onbeperkt bellen en SMS'en naar alle lijnen in België plus 600 belminuten naar Europa en een onbeperkte applicatie naar keuze (keuze uit 6 applicaties). Wilt u dat uw medewerkers ook van dit abonnement kunnen genieten, dan kunt u tot 10 bijkomende nummers voegen aan dit abonnement.

Bizz All-in XL : het meest volledige business abonnement

Met de XL formule voor bedrijven geniet u tevens van alle voordelen die in de all-in abonnementen zitten vanaf het Bizz All-in M aanbod :

  • Een onbeperkte ultra snelle internetverbinding voor uw bedrijf ;

  • Eén teraoctet (TB) veilige opslagruimte in de Proximus cloud om al uw bestanden te bewaren ;

  • De mogelijkheid een abonnement op Proximus TV met alle voordelen toe te voegen voor slechts 10€ meer ;

  • Installatie en activatie volledig gratis.

Bel met onze televerkoopsters om van dit aanbod te kunnen genieten

Voor meer informatie betreffende alle aanbiedingen van Proximus voor bedrijven en zelfstandigen, neem zeker even contact op met ADSL Telecoms. Ons team mensen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden per telefoon maar ook schriftelijk via ons online contactformulier.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)