Bizz Mobile

Onbeperkt bellen naar vaste lijnen en collega's.

Kies uw abonnement Bizz Mobile :

23 / maand

Favoriete app.

Onbeperkt favoriete app.

Bellen

Onbeperkt bellen

SMS

Onbeperkt sms'en

Internet volume

5 GB

32 / maand

Favoriete app.

Onbeperkt favoriete app.

Bellen

Onbeperkt bellen

SMS

Onbeperkt sms'en

Internet volume

10 GB

49 / maand

Favoriete app.

Onbeperkt favoriete app.

Bellen

Onbeperkt bellen

SMS

Onbeperkt sms'en

Internet volume

Onbeperket

600 min naar en in EU + 600 MB in EU


*Prijs Excl. BTW

Bizz Mobile  voor kleine en grote zelfstandigen

De Bizz Mobile formules van Proximus zijn specifiek aangepast voor het GSM gebruik van zelfstandigen met 3 verschillende tarieven. Het omvat een onbeperkt aantal sms'en, belminuten, belangrijke internetvolumes, een favoriete applicatie en 24 uur op 24 technische bijstand.

Bizz Mobile : formules op maat

  • Bizz Mobile M : Voor 23€* per maand geniet u van de Bizz Mobile M formule, een klassiek pack voor kleine zelfstandigen. Dit tariefplan omvat 250 belminuten, onbeperkte SMS'en en 5GB datavolume voor internet en dat overal in België. Daarbij is het mogelijk tot 10 telefoonnummers van bijvoorbeeld klanten of leveranciers te registreren die u altijd onbeperkt kunt bellen.

  • Bizz Mobile L : Wie veel nationaal moet bellen, kiest beter het Bizz Mobile L tariefplan. Voor 39€ per maand krijgt u de maat « Large » voorgeschoteld met onbeperkt bellen en sms'en en 10GB internetvolume.

  • Bizz Mobile XL : Zelfstandigen die vaak naar het buitenland bellen en reizen, binnen en buiten Europa, kiezen beter het Bizz Mobile XL tariefplan. Deze komt op 56€ per maand en biedt 20GB internetvolume, onbeperkt sms'en en bellen in België maar ook 600 belminuten naar landen in de Europese Unie. Daarbij krijgt u een extra 600 MB internetvolume te gebruiken in de EU.

Bij ieder forfait is het daarbij mogelijk een favoriete applicatie te kiezen met onbeperkt internetgebruik voor die app. : Facebook, Twitter, Whatsapp, Snapchat, Instagram of Pokémon GO.

*Prijzen exclusief BTW

Verschillende voordelen voor zelfstandigen bij het Bizz Mobile aanbod

Naast de reeds opgesomde leuke bijkomende opties bij de Bizz Mobile formules M, L en XL, bieden we ook nog andere voordelen bij dit GSM abonnement.

Een probleem met uw GSM abonnement ? Bel ons 24 uur op 24

Wij staan klaar zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest in geval van een probleem. We bieden namelijk enkel en alleen aan onze BIZZ klanten een gratis technische bijstand en depannagedienst die toegankelijk is 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Bel naar 0800 22 500.

Onze bijstand om gemakkelijk van mobiel tariefplan te veranderen

U denkt dat uw gsm abonnement en/of internet abonnement niet meer helemaal is afgestemd op uw verbruik ? Contacteer dan onze klantendienst die u helpt met het uitzoeken van het Proximus product dat bij u past.

Een goedkope smartphone dankzij Proximus !

Met de optie Dataphone kunt u genieten van de echt ongelooflijk lage Proximus prijzen voor de aankoop van een nieuwe smartphone, en zelfs datavolume aan uw abonnement toevoegen om via 3G of 4G te gebruiken, waar u ook maar bent.

Wenst u meer te weten over de aangepaste GSM formules voor zelfstandigen ?

Heeft u nog meer vragen over deze GSM formules voor zelfstandigen of heeft u twijfels of u het juiste tariefplan van Proximus heeft ? Bel dan snel naar het nummer 0800 99 548. Ons team raadgevers is 7 dagen op 7 bereikbaar tot 20h 's avonds.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)