Bizz mobile XL

Met dit mobiele abonnement heeft u geen bellimiet meer en verzendt u onbeperkt sms-berichten. U heeft ook een heel belangrijk internetvolume. Daarnaast bieden we u meerdere honderden belminuten naar de landen in de Europese Unie. Een super interessant aanbod voor alle zelfstandigen en kleine bedrijven, dat ook toegankelijk is voor particulieren.

Favoriete app.
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
Bellen
Bellen
Onbeperkt bellen
SMS
SMS
Onbeperkt sms'en
Internet volume
Internet volume
Onbeperket

Proximus Bizz Mobile XL

49 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Bizz Mobile XL snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Voorzie uzelf van de beste telefoondiensten voor professionals

In vergelijking met het Bizz Mobile L-abonnement van Proximus, biedt dit mobiele abonnement nog interessantere voordelen, vooral dan op het vlak van bellen en data. Ontdek de specifieke voordelen voor zelfstandigen en kleine bedrijven, die ook toegankelijk zijn voor particulieren:

  • Onbeperkt sms'en : u zit in een vergadering en moet absoluut contact opnemen met de een of de andere persoon? Stuur een sms ! Met de Bizz Mobile-abonnementen van Proximus kunt u er zo veel versturen als u maar wilt, overal in België ;

  • Onbeperkt bellen : zelfstandigen moeten vaak veel bellen, vooral naar hun klanten. Om te vermijden dat uw telefoonrekening onbetaalbaar wordt, biedt het Bizz Mobile XL tariefplan u de kans om onbeperkt te bellen in heel België. Maar dat niet alleen, dit mobiele abonnement onderscheidt zich van de andere met verschillende uren gratis bellen in de EU ;

  • Een groot internetvolume : Dit tariefplan biedt ook een groot volume data voor internet, waarvan u dankzij roaming in de hele Europese Unie gebruik kunt maken. Zo kunt u op uw gemak naar films kijken, naar muziek luisteren, op sociale media surfen zonder u zorgen te hoeven maken over uw verbruik ;

  • Onbeperkt één favoriete app : Tenslotte geniet u met de Bizz Mobile XL onbeperkt van uw favoriete app, buiten uw gewone internetvolume om. Naar wens is dat Facebook, Messenger, Twitter of Instagram.

Een dienst verkoop en dienst-na-verkoop die aan uw verwachtingen voldoet

Ter aanvulling van de vele voordelen van het Bizz Mobile XL-abonnement geniet u ook van verschillende bijkomende diensten en voordelige aanbiedingen.

Een smartphone tegen de laagste prijs

De klanten van onze GSM-abonnementen kunnen zich tevens abonneren op de optie Proximus Dataphone, waardoor ze kunnen genieten van een nieuwe smartphone tegen een gereduceerde prijs.

24 uur op 24 technische bijstand

Indien u vragen of problemen heeft met uw nieuwe smartphone of uw mobiele abonnement, kunt u terecht bij onze gratis hulp- en storingsdienst en dat 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Contacteer ons op het nummer 0800.22.800.

Advies nodig over onze mobiele aanbiedingen? Bel onze experts

Wilt u worden geholpen bij de keuze van uw gsm-abonnement of uw nieuwe smartphone? Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijke advies.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)