Bizz Office

Het pack voor op kantoor

Het Bizz Office abonnement van Proximus richt zich specifiek tot zelfstandigen en KMO's. Het is een heel voordelig pack, met onbeperkt vast bellen naar zowel vaste als mobiele lijnen in België, onbeperkt en supersnel internet, 1 TB opslagruimte in de cloud, 24/7 professionele support in geval van problemen en nog veel meer. Als optie kunt u voor slechts 10€ Proximus TV aan dit abonnement toevoegen.

Wilt u ook nog een GSM abonnement bij dit pack voor zelfstandigen en KMO's, dan raden we aan even naar onze aanbieding Bizz All-in te kijken.

59 / maand

PROMO: installatie en gratis activering (48,76€)

  • Onbeperkt vast bellen in België van en naar alle vaste en mobiele nummers in België


Megaveel internet vast

  • Surf snel op internet (tot 100 Mbps)
  • Gratis toegang tot meer dan 1 miljoen Wifi Hotspots

24u/24 support vooruwzaak

  • Herstel de dag zelf van uw internet, vaste lijn en TV
  • Een professionele helpdesk 24/7 via het nummer 0800 22 500
  • Bizz Install: gratis installatie van uw Pack door onze technicus en configuratie op afstand van OneDrive en uw e-mail


Uw zaak in de cloud

  • 1TB veilige opslagruimte in de cloud met One Drive for Business
  • Professioneel e-mailadres op naam van uw bedrijf

Proximus TV en zijn voordelen ( Optie 10€ )

  •   Meer dan 80 tv-zenders
  •   Een blockbuster per maand


*Prijs Excl. BTW

Proximus-pack met internet plus vaste telefoon : de vele voordelen voor zelfstandigen en KMO's

Naast het onbeperkt nationaal bellen en de supersnelle onbeperkte internetverbinding zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan het Bizz Office pack voor bedrijven en zelfstandigen :

Een reactieve hersteldienst (24/7)

Bij onze Business klanten komen wij altijd de dag zelf herstellen in geval van storing, en dit 7 dagen op 7. Wij bieden namelijk een helpdesk die uitsluitend bestemd is voor bedrijven en zelfstandigen. Op die manier kunnen wij ons volop inzetten, zodat u zo weinig mogelijk tijd verliest. Daarbovenop zijn onze herstellingen gratis.

De Bizz Office Switch applicatie

Wanneer er ook een GSM abonnement wordt toegevoegd aan het pack, geniet u van de Bizz Office Switch functie, een heel praktische applicatie waarbij u de oproepen van en naar uw vaste telefoon kunt doen met uw GSM, terwijl uw vaste nummer wordt weergegeven aan de klant. Dankzij Switch hoeft u slechts één enkel nummer door te geven aan uw klanten.

Extra veel volume

Door te kiezen voor dit professionele aanbod, biedt Proximus ook nog eens 1To om uw bestanden met One Drive for Business te kunnen opslaan in de cloud. Dit laat toe een enorm grote back-up te kunnen maken van al uw kostbare zakelijke gegevens.

Professioneel e-mailadres

Daarnaast bieden wij tevens een professioneel e-mailadres aan op naam van uw bedrijf, voor al uw professionele correspondentie met uw klanten, prospecten en partners.

Optie televisie

Voor slechts 10€ extra geniet u bovendien van meer dan 80 digitale televisiekanalen van Proximus TV. Daarbovenop krijgt u ook nog één blockbuster per maand.

Wenst u meer informatie betreffende de diensten en bundels voor bedrijven en zelfstandigen ?

Heeft u nog meer vragen over de mogelijkheden van het Bizz Office abonnement of over de andere bundels voor KMO's en zelfstandigen ? Ons team mensen staat klaar om u verder te helpen en u te helpen kiezen voor de beste optie al naargelang uw behoeften. Bel ons gerust op op het nummer 0800 99 548, 7 dagen op 7 tot 20h. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack Bizz Office snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
jj/mm//yyyy
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Algemene informatie
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)