De Proximus tv app.

Sinds de start is mijn lievelingsapp TV OVERAL van Proximus ! 

Niets is beter dan deze app teneinde uw Proximus TV ervaring te vervolledigen. U bent Proximus Tv abonnee ? U kan gratis genieten van MyProximus en de app « Tv Overal » op al uw toestellen.
Uw Smartphones, Tablets en PC worden een TV toestel !

Een internetverbinding via WiFi (thuis), via de WiFi Hotspot of het 3G/4G netwerk (op verplaatsing) is natuurlijk noodzakelijk. 

Voor de Familus of Tuttimus klanten is Tv Overal een gratis dienst, anders kost de app 4.95€/maand.

Maar Tv Overal stelt niet alleen toegang voor tot meer dan 80 zenders. U kan eveneens de TV gids raadplegen en uw opnames vanop afstand beheren. 

Het Kids boeket of nog Movies and Series Pass zijn eveneens beschikbaar via Tv Overal, evenals de sportzenders voor de fans van Belgisch et buitenlands voetbal en andere disciplines!

En als kers op de taart, kan u ook nog gebruik maken van de functies Tv Replay en Tv Replay + met Tv Overal, wat u de mogelijkheid biedt de programma’s aangeduid met het logo « tv replay » te herbekijken !!

Gedaan dus met de eindeloze discussies over wie wat bekijkt, Proximus brengt vrede in huis !

Maar niet alleen thuis !

Tv Overal is inderdaad eindelijk beschikbaar via alle Belgische netwerken maar ook binnen Europa !


U droomde ervan, Proximus heeft het gedaan !

Tot kijks !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)