Retour à la page d'accueil de ADSL Telecoms

Waarom kiezen voor een globaal abonnement voor TV / GSM / Internet ? Voordelen voor de hele familie!

Onze Proximus packs met Internet + TV + vaste lijn + Mobiel bellen zijn zodanig ontwikkeld, dat u vrij van de verschillende elementen van het pack kunt genieten. Maar wat indien u een apart abonnement voor ieder element zou nemen ? We nodigen u uit om alle voordelen te ontdekken van een globaal abonnement bij Proximus voor een volledig pack.

TV op aanvraag in heel België

TV-kijken is de laatste jaren totaal geëvolueerd! Meer en meer mensen kijken naar films en series op aanvraag. Op die manier kijkt u naar wat u wilt, wanneer u wilt : films, series, documentaires, tekenfilms voor de kinderen, … Wat wilt u nog meer ? De komst van Netflix in België werd dan ook door velen warm onthaald !

Bij Proximus kunt u heel gemakkelijk tv kijken op aanvraag.

Naar Netflix kijken dankzij uw Proximus TV

Proximus TV is de enige Belgische operator die u toelaat om ook rechtstreeks op uw televisie naar Netflix te kijken, zonder via een aparte decoder, de PC of een HDMI-kabel te moeten gaan. U kunt gewoon rechtstreeks vanuit de Proximus decoder op uw televisie de hele catalogus van Netflix afspelen. Het enige wat u nodig heeft, is uw login en paswoord bij Neflix !

De voordelen voor uw GSM wanneer deze is inbegrepen in een Proximus pack

De Proximus smart abonnementen + Phone kosten 20, 35 of 50€/maand. Hoe hoger het bedrag van uw abonnement, hoe meer bijkomende gratis minuten belkrediet en internetvolume u heeft. Sms'jes zijn ongelimiteerd.

Door uw GSM abonnement te voegen aan een globaal abonnement, bespaart u 1 tot 4 euro per maand !

Gratis installatie en activering

Voor ieder nieuw abonnement voor all-in pack Tuttimus of pack Familus, komt er een installateur naar uw woning om het nodige te installeren voor uw abonnement, krijgt u dus de 59€ installatiekosten gratis aangeboden !

Een flexibel en economisch pack bij Proximus

Proximus past zich aan uw levensstijl en gebruikersgewoonten aan voor de verschillende communicatiekanalen. Met andere woorden, in onze promo packs van Proximus TV + Internet + vaste lijn + Mobiel bellen geniet u van volgende voordelen :

  • Een maandelijkse korting voor uw GSM wanneer deze in uw pack is inbegrepen, en dit tot 6 smartphones !

  • Overal onbeperkt internet via wifi ;

  • Toegang tot Netflix vanaf verschillende toestellen in het hele huis, vaste toestellen of mobiele ;

  • Gratis en simultaan Proximus TV in het hele huis zodat iedereen kan genieten van het boeket van zijn wens ;

  • Gratis installatie en activering

  • Eén enkele maandelijkse factuur, voor een optimaal gemak.

Wij raden dit pack aan, aan families die op ieder moment van de dag van de verschillende media in het pack willen genieten.

Contacteer ons dan op het nummer 0800 / 99 548 en vraag om raad bij één van onze assistenten. Zij staan klaar om u alle voordelen van onze producten uit te leggen en u op de hoogte te brengen van de lopende promoties.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)