GSM-abonnement Proximus : Mobilus L

Wil je een onbeperkte vrijheid met je GSM, kies dan voor het Mobilus L abonnement bij Proximus. Dit mobiel tariefplan houdt onbeperkt bellen en SMS'en in naast een groot volume internet. Meer info bij Eigenschappen hieronder.

Favoriete app.
Favoriete app.
Onbeperkt favoriete app.
Bellen
Bellen
Onbeperkt bellen
SMS
SMS
Onbeperkt sms'en
Inbegrepen volume
Inbegrepen volume
10 GB

Proximus mobile MOBILUS L

36,99

31,99 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Mobilus L : het groot formaat tariefplan voor GSM's voor particulieren

De Mobilus tariefplannen bij Proximus zijn specifiek voor particulieren die graag op ieder moment van de dag willen bellen en berichten sturen, zonder zich druk te hoeven maken over het aantal sms'en en de duur van de telefoongesprekken. Je krijgt er ook een grote dosis data bij om op internet te surfen via 3G of 4G. Wanneer je voor een mobilus abonnement kiest, heb je ook recht op 24 uur op 24 technische ondersteuning in geval van panne of voor vragen.

Ontdek de vele voordelen van het Mobilus L abonnement

Het tariefplan Mobilus L is de ideale formule voor gebruikers die graag onbeperkt willen genieten van hun gsm en die veel op internet willen surfen. Met dit abonnement geniet je van volgende voordelen :

  • Onbeperkt bellen : Je kunt vanaf nu echt onbeperkt bellen met je familie of vrienden, zonder de klok in het oog te hoeven houden. Deze optie is wel beperkt voor gesprekken naar Belgische nummers.

  • Onbeperkt sms'en : Stuur je liever een sms in plaats van te bellen ? Geen probleem, met Mobilus L kun je zoveel berichtjes sturen als je maar wilt in België, zonder extra te betalen.

  • Groot volume data : Met dit mobiel tariefplan kun je urenlang surfen en babbelen op sociale media in België, en dankzij de nieuwe wetgeving op roaming ook in Europa.

  • Onbeperkt genieten van jouw favoriete app : Naast je groot volume internet kun je één app aanduiden als jouw favoriete app om lekker onbeperkt te gebruiken.

  • FullControl : deze optie is niet verplicht, maar is wel heel handig om je mobiel verbruik te kunnen controleren. Je krijgt een berichtje wanneer je bijna aan de limiet van je dataverbruik komt en je wordt automatisch geblokkeerd wanneer je de limiet hebt overschreden.

Verdubbel je voordelen en neem een Tuttimus pack bij Proximus

Wanneer je naast een abonnement voor je gsm ook een abonnement wenst voor de TV, internet en vaste telefoon, raden we je aan het Tuttimus all-in pack te nemen van Proximus. Je bespaart er een hoop geld mee en je verdubbelt je internetvolume ! Zo heb je dan 20 GB in plaats van 10 GB.

Een goedkope smartphone dankzij je GSM abonnement

Met de optie Dataphone bij Proximus kun je je mobiele abonnement koppelen aan de mogelijkheid één van de beste smartphones aan te kopen tegen een ongelooflijk lage prijs. Je betaalt slechts een klein bedrag per maand meer maar hebt wel een volledig nieuwe telefoon aan een ongelooflijk lage prijs, met nog eens extra internetdata per maand.

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor MOBILUS L snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
(jj/mm/yyyy)
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Proximus abonnement
 
   
 
 
           
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Meer inlichtingen nodig betreffende het mobiele aanbod voor particulieren ?

Ben je nog niet overtuigd welk mobiel abonnement het beste is afgestemd op jouw verbruik ? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bellen op het nummer 0800 99 548 voor een persoonlijk advies, 7 dagen op 7 iedere dag tot 8 uur 's avonds of vul het online contactformulier in zodat wij je terugbellen.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)