Mobiel tariefplan - MOBILUS

De "Mobilus" abonnementen zijn de mobiele produkten van Proximus, anders gezegd de top van de GSM abonnementen. U kan genieten van een hoop belminuten, u kan onbeperkt SMSen en u kan gebruik maken van mobiele data om via 4G te surfen wanneer u op verplaatsing bent.

PROMO WEB: -€ 5/maand gedurende 4 maanden met Mobilus S/M/L/XL, dus € 20 korting

Mobilus abonnementen :


Webdeal: €20 korting op Mobilus
Promotie geldig tot 01/01/2019 voor elk nieuw Mobilus abonnement: ontvang gedurende 4 maanden 5 euro korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Deze promotie geldt niet indien het abonnement deel uitmaakt van een Proximus Pack gecombineerd met een internet- en/of TV. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties. De webdeal is niet geldig met de reservering van een toestel via Click&Collect in een Proximus Center.

 


Beste Netwerk

  •    Geniet van het meest ongeduldige tussen alle netwerken
  •    Proximus heeft het meest krachtige netwerk in België

Het voordeligste tariefplan vind je in een all-in Tuttimus pack

Zelfs bij de basisformule voor mobiel bellen vind je al veel voordelen, maar het wordt pas echt interessant, wanneer je het gsm-abonnement stopt in een all-in Tuttimus pack van Proximus. Afhankelijk van welk tariefplan je kiest, geniet je van een prijsvermindering of van meer belkrediet. Het Mobilus XL abonnement bijvoorbeeld behoudt al haar specifieke details, maar kost in de formule Tuttimus in plaats van 42,99€ nog maar 40,99€.

Smartphones aan weggeefprijzen dankzij de DataPhone optie van Proximus

Om te kunnen genieten van de allerlaatste technologieën wat mobiele telefoons betreft, moet je dikwijls veel geld uitgeven. Proximus daarentegen biedt DataPhone optie (van ten minste 24 maanden), om via het 4G netwerk te kunnen surfen en te genieten van de allerlaatste apps.

Jouw favoriete app zonder limiet in je Mobilus abonnement

Wanneer je voor één van de Proximus gsm-formules gaat, mag je ook jouw favoriete app uit 6 verschillende applicaties kiezen en deze zonder limiet gebruiken, zonder je zorgen te maken over het dataverbruik. Je hebt de keus uit de sociale media Facebook, Twitter en Instagram, Snapchat en Whatsapp of zelfs het bekende Pokemon GO-spel. Daarbij mag je iedere maand van favoriete app wisselen ! Geniet er dus van!

Een Proximus gsm-abonnement voor iedereen

Ieder Mobilus tariefplan van Proximus biedt onbeperkt sms'en en onbeperkt dataverbruik voor je favoriete app. Je moet alleen nog je keuze maken uit de volgende mogelijkheden :

Spreken deze tariefplannen voor mobiel bellen je aan ?

Wil je meer weten over de voordelen van Proximus voor mobiel bellen ? Contacteer dan snel onze televerkoopsters bij ADSL Telecoms. Zij staan klaar om je meer raad te geven en je vragen te beantwoorden.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)