Netflix

Netflix en Proximus TV

Netflix biedt een ruim aanbod aan films, TV-series en programma’s op aanvraag. Een internetverbinding volstaat om te bekijken wat u wilt, wanneer u het wilt.

netflix

Voordelen

Kwaliteit

Naast een uitgebreide videotheek biedt Netflix originele series die een award wonnen en die u nergens anders kunt vinden, zoals House of Cards en Orange Is the New Black.
Er is ook een speciale afdeling alleen voor kinderen. Alles zonder enige advertentie zodat u zonder onderbreking kunt kijken.

Wat u maar wenst, wanneer u het wenst

Met de ruime waaier van tv-shows en films van Netflix komt iedereen aan zijn trekken. U kunt kijken op verschillende toestellen en neemt zo uw favoriete films en shows overal mee naartoe. Het enige wat u nodig hebt, is een internetverbinding.

Voor € 7,99/maand kijkt u naar Netflix op 1 toestel, voor € 10,99/maand in hd op 2 toestellen.

Kunt u Netflix rechtstreeks bekijken op uw Proximus TV, via uw gebruikelijke interface


Bekijk deze series op Netflix

Narcos

Een kranige gangsterdramaserie over het waargebeurde verhaal van de beruchte gewelddadige en machtige Colombiaanse drugskartels.The Get Down

New York, 1977. Zes getalenteerde en bezielde jongeren uit de South Bronx jagen hun dromen na. Ze willen met hun supersnelle beats de muziekgeschiedenis veranderen.

 


Stranger Things

Nadat een jongetje is verdwenen, komen mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.


House of Cards

Een meedogenloos congreslid doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren in deze politieke dramaserie met een Emmy- en Golden Globe-award.


Zie www.netflix.com/TermsofUse voor details.

10,99 / mois

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Netflix snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
jj/mm//yyyy
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Algemene informatie
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)