Proximus pack telefoon + Internet + TV : Familus L

Dit pack is samengesteld uit een onbeperkt internet, een vaste lijn met gratis nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en tijdens het weekend, Proximus TV met meer dan 80 zenders en een Bonus TV naar keuze.


PROMO WEB: €7,50 korting gedurende 4 maanden

Internet
Internet
Onbeperkt thuis
Proximus TV
Proximus TV
1 Tv-bundel + 1 blockbuster per maand
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

74,95

67,45 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack FAMILUS L snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
jj/mm//yyyy
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Algemene informatie
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Telefoneer gratis naar meer dan 39 landen met dit Proximus abonnement

Breng je veel tijd door aan de telefoon ? Dan is deze formule ideaal voor jou! Het laat toe om door de week 's avonds (van 17h tot 8h), tijdens het weekend en tijdens feestdagen gratis te bellen vanaf een vast toestel. Je kunt dan zowel naar vaste nummers bellen als naar mobiele nummers in heel België, maar ook internationaal! Je kunt namelijk inderdaad bellen naar iedereen in meer dan 39 landen waaronder het grootste deel van Europa, maar ook naar Marokko, Turkije, de Verenigde Staten en Canada. Er bestaat geen betere formule voor wie in contact wil blijven met vrienden, kennissen of familie in het buitenland !

Digitale televisie met Proximus TV : meer dan 80 kanalen

Met dit pack heb je ook toegang tot de basisdiensten van Proximus TV, dat wil zeggen meer dan 80 Belgische, Nederlandse en internationale kanalen, waaronder een tiental in hoge definitie en de dienst TV Replay. Je kunt tot 36h terug TV programma's opzoeken en opnieuw afspelen. Maar je kunt ook overal televisie kijken dankzij een hele praktische applicatie. En wat nu het verschil maakt met het Familus M Pack, is de TV Bonus. Je kunt namelijk helemaal gratis een hele bundel bijkomende zenders krijgen: sport, ontspanning, films en series, kinderprogramma's, volwassen programma's, … Aan jou om te kiezen welke bundel je wilt hebben!

Gratis films op aanvraag en Netflix in deze all-in formule Internet + TV + vaste telefoon

Bovenop de TV Bonus, biedt Proximus 1 blockbuster per maand aan families die zo'n interessant Familus pack ondertekenen. Zo kun je iedere maand een film kiezen uit een selectie van grote klassiekers die je lekker alleen of met familie of vrienden kunt bekijken. Nog niet tevreden? Dat komt goed uit, je geliefkoosde telecomoperator biedt eveneens 3 maanden gratis abonnement op Netflix om te kunnen genieten van hun immens grote catalogus films en series on demand.

Onbeperkt en hoog debiet internet voor de hele familie

Dit all-in pack van Proximus biedt ook onbeperkt en supersnel internet (100 Mbps download en 15 Mbps upload). Ideaal voor een familie! Want inderdaad, vandaag de dag zijn er zoveel toestellen in een huishouden aangesloten op het internet: pc's, smartphones, tablets maar ook horloges, televisies, … Dan kun je best een internetverbinding hebben die zoveel toestellen aankan.

Voordelige promoties

Op dit Pack All-In TUTTIMUS S worden regelmatig zeer voordelige promoties toegestaan : wees attent !

Kies bijvoorbeeld voor onze formule « 1 maand gratis » op het Boeket All Foot, gericht op de fans van Belgisch en internationaal voetbal. Via dit boeket kunnen ook bepaalde tenniswedstrijden en wedstrijden van de NBA bekeken worden. Het Boeket All Foot kost 14,95 €/maand en wordt uitgezonden op Proximus 11 en 11+. Probeer het gratis en vrijblijvend gedurende 1 maand  !

Geen installatie-en activeringskosten

U hoeft zich niet aan te sluiten op de kabeldistributie en u dient geen installatie-en activeringskosten te betalen : alle kosten zijn inbegrepen in de prijs ! Dit maakt alles veel eenvoudiger !

Veranderen van operator of van pack

Wacht niet op een verhuis of een extreme situatie om van abonnement te veranderen. Verander wanneer u het wenst : onze operatoren kunnen bijvoorbeeld het nodige doen voor de overgang van één pack naar een ander.

Meer informatie over de voordelen van het Proximus Pack All-In TUTTIMUS S ?

Contacteer de medewerkers van ADSL Telecoms via het online formulier, of bel ons op het gratis nummer 0800/99548. Wij bekijken dan welk triopack het best met uw verbruik overeenkomt.


Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)