Proximus pack telefoon + Internet + TV : Familus M

Onbeperkt en ultrasnel internet, digitale televisie en een vaste lijn om altijd bereikbaar te zijn : dat is alles wat een Vlaams huishouden nodig heeft. En het is precies wat je vindt in het Proximus abonnement Familus M.


PROMO WEB: €7,50 korting gedurende 4 maanden

Internet
Internet
Onbeperkt thuis
Proximus TV
Proximus TV
1 blockbuster per maand
Vaste Telefonie
Vaste Telefonie
Nationaal en internationaal bellen ‘s avonds en WE

Proximus Pack FAMILUS M

67

59,50 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor Pack FAMILUS M snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
jj/mm//yyyy
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Algemene informatie
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Voor 7,95€ extra geniet u van het Pack FAMILUS L

Vaste telefoon : 's avonds en in het weekend gratis bellen in België en naar 39 landen

De ideale oplossing om contact te houden vanuit huis met de rest van de familie en je vrienden is natuurlijk een vaste telefoonlijn. In dit aanbod Familus M van Proximus kun je gratis bellen naar alle nationale nummers, vast en mobiel, en dat iedere avond van de week (vanaf 17h) maar ook in het weekend en op feestdagen. Heb je vrienden of familie in het buitenland ? Ook geen probleem, je kunt hen ook gratis op dezelfde tijdstippen bereiken en wel in 39 verschillende landen, waaronder de meeste Europese landen, Marokko, Turkijë, de Verenigde Staten en Canada. Je vindt moeilijk een beter aanbod !

Geniet van digitale Proximus TV dankzij Familus M

Om optimaal van je televisie te kunnen genieten, is er de formule Familus M waarbij je Proximus TV hebt met decoder. Daardoor ontvang je meer dan 80 kanalen, waaronder alle Belgische kanalen in het Nederlands en het Frans maar ook tal van internationale kanalen. Om dan weer optimaal te kunnen genieten van je ultramoderne TV-scherm, zijn er meer dan 10 kanalen in hoge definitie (HD). Maar je kunt ook genieten van de dienst TV Replay wanneer je je lievelingsprogramma hebt gemist. Je kunt tot 36h na de uitzending nog kijken ! En tenslotte geniet je met de Proximus TV-app van televisie waar je maar bent, en dat vanaf je computer, je smartphone of je tablet.

Gratis VOD films kijken met de formule Familus Internet, TV en telefoon

Proximus TV biedt naast de televisiekanalen een immens grote catalogus van films op aanvraag. Met slechts enkele kliks op je afstandsbediening kun je op ieder moment van de dag genieten van de laatste films uit de bioscoop, en dat met wie je maar wenst ! Als je zou kiezen voor het complete Familus L abonnement, geniet je trouwens iedere maand van een gratis voorproefje van deze grote catalogus, namelijk één film uit een selectie van blockbusters en succesvolle films.

Een Proximus abonnement met onbeperkt en ultrasnel internet

Zoals het geval is bij alle Familus-formules, geniet je met dit abonnement van onbeperkt en ultrasnel internet. Zo kun je heerlijk zonder enige beperking downloaden, video's en foto's bekijken en spannende spelletjes spelen in hoge resolutie.
Vandaag de dag zijn ook alle leden van de familie geconnecteerd. Iedereen in huis heeft zo zijn eigen pc, smartphone, tablet, spelcomputer of zelfs horloge of televisie.

Wens je meer informatie over het Familus M pack bij Proximus ?

De televerkoopsters van ADSL Telecoms staan klaar om je verder te helpen. Zij beantwoorden al je vragen en helpen kiezen welk abonnement van Proximus het beste bij je past. Ze kunnen je ook vertellen welke promoties er zijn. Je kunt hen gratis bellen of het contactformulier invullen. Ze bellen je dan zo snel mogelijk terug.


Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)