Movies&Series Pass

Met de Movies & Series Pass krijgt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot een steeds veranderend aanbod aan topfilms en series. Een aanbod voor de hele familie, met elke dag een nieuwe film of aflevering van een serie!
 

movies&series pass nl

Fan van films en series?

Op elk ogenblik kiest u uit een uitgebreid aanbod aan films (meer dan 400 per jaar) in een specifieke op aanvraag catalogus en bekijkt u de zender ‘M&S’ met een gevarieerde programmering.

Movies & Series Pass thuis maar ook overal elders

De zender van de Movies & Series Pass (M&S) is ook beschikbaar op uw pc, smartphone en tablet dankzij de applicatie Proximus TV.

9,95 / maand

Bestellen

Bel ons op

Geniet vandaag nog van deze promotie !

Er blijven nog 09h 59m 32s om ons te contacteren op

Gelieve het onderstaande formulier in te vullen zodat we uw aanvraag voor boeket Movies&Series Pass snel kunnen verwerken. U wordt dan op de hoogte gehouden voor de behandeling van uw bestelling.

Gegevens
 
 
 
 
jj/mm//yyyy
 
 
 
 
ex: 5000
 
 
 
 

Enkel levering in België en in Luxemburg

Algemene informatie
 
ex: 081123456
 
ex: 0479123456
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)