De voordelen van het Tuttimus-abonnement als Proximus all-in pack

Het budget voor telecommunicatie kan soms zwaar wegen op de uitgaven van een gezin. Tuttimus is het meest voordelige aanbod voor Belgische huishoudens. Deze aanbieding is ook interessant voor wie al zijn abonnementen willen onderbrengen op één enkele factuur. Dit abonnement bij Proximus bevat namelijk een formule met zowel internet, tv, gsm als een vaste lijn. Hier zijn de vele troeven waar u van geniet met het all-in Tuttimus-tariefplan.

Tuttimus: een pack, specifiek gemaakt voor gezinnen

Tuttimus richt zich voornamelijk op families en is niet geschikt voor alleenstaande mensen. Men kan namelijk tot 6 mobiele nummers in dit Proximus-pack voegen. Daarbij kunnen de gezinsleden die opgenomen zijn in het abonnement elkaar gratis bellen, hetzij via hun mobiele telefoon, hetzij via de vaste telefoon. Ieder gezinslid kan bovendien kiezen voor een andere Mobilus-abonnement voor hun gsm in de Tuttimus-formule.

Onbeperkt breedband internet dankzij glasvezel

Proximus is de pionier op het gebied van glasvezel. Dit garandeert u een superhoge snelheid, zowel voor het downloaden als het uploaden. Hierdoor kunt u onbeperkt surfen op het internet via de Tuttimus-formule.

Mobiele tariefplannen worden nog interessanter dankzij Tuttimus

Afhankelijk van de optie die u kiest in uw Tuttimus-pack, kunt u genieten van een zeer interessant gsm-abonnement:

  • Mobilus S: uw datavolume verdubbelt en u geniet van 3 GB internet;

  • Mobilus M: u verhoogt uw internetvolume en krijgt 10 GB aan data;

  • Mobilus L: uw datavolume verhoogt tot 20 GB;

  • Mobilus XL: €2 korting op uw abonnement.

Kortom, een Mobilus-abonnement kost u minder als het is opgenomen in een Tuttimus-pack. Bovendien heeft u voor elke Mobilus-formule onbeperkte sms'en en onbeperkte toegang tot uw favoriete app (Facebook, Snapchat, ...).

Wat uw vaste lijn betreft, kunt u 's avonds op weekdagen van 17.00 tot 08.00 uur en in het weekend en op feestdagen 24 uur op 24 gratis en onbeperkt bellen. En dat zowel naar vaste nummers als naar mobiele nummers, ongeacht het netwerk. Dat niet alleen, het betreft ook het gratis bellen aan dezelfde voorwaarden naar vaste lijnen in 39 landen. Proximus biedt dit voordeel namelijk naar heel Europa, de Verenigde Staten, Canada, Marokko en Turkije.

Meer dan interessante formule voor het gebruik van uw tv

Dit pack bevat ook een decoder waarmee u op de pauzeknop kunt drukken of zelfs terug kunt gaan naar het begin van een programma. U heeft ook de mogelijkheid om één van uw programma's die worden uitgezonden op de 80 beschikbare kanalen in de Tuttimus-formule van Proximus op te nemen om later te bekijken.

Houdt u van romantische films of kijkt u liever naar een actiefilm? Of geeft u misschien de voorkeur aan een gezellige gezinsfilm om samen met de kinderen te kijken? Nu, met het Tuttimus aanbod biedt Proximus u één gratis blockbuster per maand aan die u kunt selecteren uit een exclusieve catalogus: er is voor ieder wat wils.

Wilt u misschien uw favoriete programma elders bekijken dan op uw tv-scherm? Proximus biedt ook de optie TV Overal waarmee u uw favoriete kanalen kunt bekijken op uw tablet, uw laptop en op uw smartphone. Bovendien kunt u deze app overal in Europa gebruiken.

Kies een all-in pack bij Proximus voor internet, tv, vaste telefoon en gsm voor u en uw gezin

Neem telefonisch of via ons online formulier contact op met ons callcenter. We geven u met plezier en in de kortst mogelijke tijd antwoord op al uw vragen.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)