Retour à la page d'accueil de ADSL Telecoms

Waarom een Business pack nemen bij Proximus ?

Mobilus, Familus, Tuttimus hebben geen geheimen meer voor u. Deze ultra-volledige Proximus formules zijn ideaal als multimedia oplossing voor de hele familie. Maar wist u dat Proximus ook een heel gamma « Business » producten aanbiedt ? U bent een bedrijf, een zelfstandige of zelfs een particulier, deze aanbiedingen zullen u zeker aanspreken !

Op maat van uw zaak

Het principe  van de Bizz formules is hetzelfde als voor de particulieren : een internet only aanbieding, een andere voor vaste telefonie en internet (waar u eventueel ook TV aan kan toevoegen) en natuurlijk de mobiele telefonie met verschillende mogelijke tariefplannen die u in het pack kan voegen teneinde te genieten van de eraan verbonden voordelen. Bizz Mobile is, zoals zijn naam het zegt, de mobiele oplossing voor bellen, SMS en data. U heeft de keuze tussen 3 verschillende tariefplannen.

"Bizz mobile"

U heeft de keuze tussen Bizz Mobile M, Bizz Mobile L en Bizz Mobile XL. Met tariefplannen gaande van 250 minuten belkrediet tot onbeperkt bellen, en zelfs bellen van en naar Europa, opteert u niet alleen voor een tariefplan op maat maar bovendien mag u ook een mobiele app kiezen waar u onbeperkt toegang tot heeft ! Aan u de vrijheid op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Pokemon Go of Whatsapp ! Het aantal SMSen in het forfait zijn onbeperkt, wat ook het plan is dat u kiest, en voor de data is inbegrepen van 3 Giga tot 12 Giga naargelang het gekozen tariefplan.

Een volledige oplossing: de Bizz All in !

 U belt onbeperkt binnen België vanop uw vaste lijn zowel tijdens daluren als tijdens de piekuren. Met het internet Maxi, dat vanaf nu tot elk Proximus pakket behoort, zal u op comfortabele wijze kunnen surfen. U geniet van onbeperkt downloaden thuis en van 3 tot 12 Giga op verplaatsing, dankzij de Hotspots Proximus FON.
De Wifi modem is eveneens inbegrepen.
Met het Proximus Tv aanbod, kan u kijken naar een brede waaier van zenders. U heeft inderdaad de keuze tussen meer dan 80 kanalen.
U wenst bepaalde zaken op te slaan in een cloud ? U zal dan in de wolken zijn met de Terra opslagruimte in de cloud waarover u beschikt met uw Bizz All in.
Met de Bizz Office Switch optie kan u uw GSM nummer combineren met een vaste lijn teneinde geen enkele oproep te missen ! 2 nummers, 1 smartphone …

En zeer belangrijk voordeel : u geniet van een 24/7 technische support !

Voor het bedrag van 77€ geniet u van de Bizz All in M, met alle voornoemde voordelen.
Voor het ogenblik geniet u ook een gratis activering en installatie door een Proximus technieker.

Alle Bizz prijzen zijn exclusief BTW.

Blog van de Proximus promoties

BEL MIJ Bel mij
Sluit

Vul uw telefoonnummer in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen betreffende de promoties bij Proximus :

 
Steun

Door het invoeren van zijn gegevens en het doorsturen van het huidige formulier erkent de gebruiker van de website kennis te hebben genomen van onze waarschuwingen en voorwaarden en deze te aanvaarden.

(* = Deze velden zijn verplicht)